Lämmellymlarna

Genom den alltid underhållande, alltid analytiske Johan Ingerö, hittade jag den här artikeln. Den är ett referat från de många tokiga förslag som tagits upp på Miljöpartiets stämma i Norrköping i maj i år. Tydligen hade den gått mig fullständigt förbi. Bland de många guldkornen fanns rösträtt för barn, Göteborg som huvudstad och att minska Sveriges befolkning (!).

Även Cuf hade stämma, och därifrån finns detta citat:

Johan Kling, kandidat till förbundsstyrelsen i Cuf, vill att ungdomsförbundet verkar för ett nationellt förnekande av lämmeltågens existens.
De personer som ändå hävdar att lämmeltågen existerar ska registreras.

Det påminner ju ganska starkt om detta, inte sant:

Det måste väl ändå röra sig om en direkt travesti, inte sant? Egentligen orkar jag inte ens kommentera mer än så. Lundakomikerna Varanteatern gör det så mycket bättre. De verkar ha varit före sin tid, som vanligt.

Det här inlägget postades i humor, sidospår. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *