Glädjande morgonnyheter från Caracas!

Följetongen i Sydamerika har tagit en trevlig vändning. Det verkar nämligen som om vår medierapportering har varit överdrivet pessimistisk inför gårdagens grundlagsfolkomröstning i Venezuela. Må så vara att vinstmarginalen för nej-sidan var den tunnaste tänkbara. Det verkar i alla fall som om oppositionen i Venezuela i alla fall inte helt saknar inflytande. Vi har till exempel hört rapporter om demonstrationer som slagits ner, men tydligen slogs de inte ner effektivt nog. Än kanske det finns hopp för Venezuela, trots den rödskjortade clownen!

Även Johan Hedin skriver kort men bra om detta, liksom Laszlo. Själv har jag skrivit om förslaget tidigare, här.

Det här inlägget postades i demokrati, Hugo Chavez, Venezuela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *