Det är tamigfan ingen hejd på myset!

Ett opolitiskt inlägg för ovanlighetens skull. Tänkte mest bara blogga lite om Lund, eftersom jag i övermorgon ska lämna denna stad som jag gett mina bästa år. Eller nja. Mina fem senaste år i alla fall.

Det är hursomhelst något med detta som är outgrundligt. Jag kan inte sätta fingret på vad. Men jag tror att det har med det här att göra.

Mer och mer i Sverige tycks gå ut på rent och skamlöst mys.

Skånetrafiken bjuder alltså på glögg för de bland oss morgontrötta pendlare som förmår uppbåda den sociala kompetensen att småprata vid halvåttasnåret. Jag själv tillhör inte denna skara. Eller kanske är det bara att jag inte finner tjusningen i ständig förtäring av diverse varma drycker ”on the go” på blåsiga perronger, och låtsas att jag har det mysigt. Men det är jag, det.

”Det outgrundliga svenska myset”, indeed. Fast är det inte mysigare med glögg hemma vid soffbordet?

Det här inlägget postades i bloggbild, Lund, Mys, sidospår. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *