Isabella vann!

Grattis Isabella, till vinsten av Årets Politiska Blogg 2007! Jag är inte alls förvånad. Isabellas blogg är den som mest av alla varit i hetluften under året. Först blir hon portad av DN:s twinglylänkar. Sen blir hon hotad med outing och nästan tvingad att lägga ner bloggandet. Isabella har verkligen kämpat för det fria ordet. En värdig vinnare!

Själv noterar jag att två knasbollar tyckte att min blogg var den bästa… Nej, skämt åsido: Jag har ingen aning om vem, men jag tackar er! Annars var väl resultatet lite varken eller, med 93 poäng (jfr Isabella 1183 p). Kan inte säga att jag är missnöjd, efter att bara ha drivit bloggen ett halvår med ödmjuka ambitioner. Jag vet inte vilken väg bloggen tar, men jag ser fram emot resan. Hoppas ni gör det också!

Det här inlägget postades i bloggande, Bloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *