Timbroseminarium med Munkhammar

Jag, och valda delar av Lilla Torg(c) närvarade vid kvällens seminarium med Johnny Munkhammar, som presenterade sin nya bok. Jag rippar skamlöst bilden ifrån Aqurette, som oxå deltog.

Boken verkar mycket intressant, och driver bland annat tesen att regeringar som genomför stora och liberala reformer oftast blir omvalda – något som jag länge hävdat att vår nuvarande regering kan bli. Jag frågade Johnny om han insåg när han började skriva boken, The Guide to Reform, hur relevant den skulle vara i Sverige exakt just idag, och fick svaret ”i viss mån, men ändå inte helt”. Det ska bli intressant läsning!

Det här inlägget postades i Lilla Torgcentern, regeringen, Timbro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *