Dagens citat


Det här är lustigt.

LO:s ordförande Wanja Lundby Wedin är kritisk till alliansens uppgörelse:
– Jag tycker att det är en förhastad uppgörelse, den är dålig och inte tillräckligt genomtänkt. Man har till exempel sänkt sina ambitioner när det gäller klimatpolitiken, vilket jag tycker är mycket märkligt, säger LO:s ordförande Wanja Lundby Wedin till TT.

Om jag var Wanja Lundby-Wedins rådgivare, skulle jag säga till henne: ”Klimatpolitiken? Skit i klimatet! Du är LO-ordförande, tänk på dina medlemmar!”

Varför i hela friden bryr sig representanten för hela Sveriges ”arbetare” mer om klimatet än om sina medlemmar? Det är obegripligt. Hennes främsta intresse borde vara hennes medlemmar. Men hon kanske inte bryr sig om de blir arbetslösa på grund av svindyr energi? Inte utan att man börjar undra.

Det här inlägget postades i kärnkraft, LO, Socialdemokraterna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *