Ask får smaka på egen medicin

Ok, detta är opinionsbildning som är så vågad att den förtjänar att omnämnas. CUF med Magnus Andersson i spetsen överlämnar ett gredelint kuvert, storlek större, utanför justitiedepartementet för att justitieministern därmed kan få skämmas för sina bristande principer.

Tufft att rikta så kraftig ”allians-intern” kritik såhär ett valår, men det behövs uppenbarligen. Det mest upprörande med Ask uttalande är, menar jag, allmänhetens uteblivna upprördhet (eller så har jag bara ”missat” den folkstorm som detta borde orsaka. Låt oss hoppas på det…). Ask behöver veta hur fel hon har, och hennes misstag behöver belysas och debatteras. Jag stödjer därför detta utspel helt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *