Bafatt börja blogga

Så varför börja blogga? Tja, jag kunde inte motstå, helt enkelt. Känner att jag inte längre kan låta mina funderingar kring liv och politik drabba nära och kära, vänner och kollegor längre. Det är dags att dela dem med världen.

Här kommer spys galla, och förhoppningsvis även kastas en försvarlig mängd skriftlig konfetti. Hyllas dem som hyllas bör. Sågas dem som sågas bör. Hyllas kommer alla som i ord och handling företräder den individuella friheten i detta och andra länder. Sågas kommer dem som på något sätt vill begränsa andra människors frihet. Det är egentligen enkelt.

Jag kan nog tänka mig att engagera mig politiskt inom en snar framtid. Men tills dess – och tills jag bestämt mig vilket parti som är mest liberalt – får detta duga. Mycket nöje!

Det här inlägget postades i bloggbild, Bloggen, Liberalism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *