Ingen stress, nej då…

Igår besökte jag några bostadsrättsvisningar i Malmö. Idag läser jag om hur priserna på dessa i Malmös innerstad de senaste året ökat med 29%. Det motsvarar alltså en halv procent per vecka eller ca 8000 i veckan, utifrån mina egna (förvisso godtyckliga) beräkningar.

Och jag som i min enfald trodde att man kunde shoppa i lugn och ro. Ska man behöva skjuta på allt som rör sig?

Allvarligt talat, Malmö är en stad i förändring och det ska bli fascinerande att bli en del av det. Danskarna invaderar staden och driver upp priserna, samtidigt som priserna i København börjat falla. Vi kommer inte känna igen Malmö om tio år. Och det är mestadels positivt.

Det här inlägget postades i bostadsmarknad, Danmark, Malmö. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *