Dansk humor


Tänker inte kommentera budgeten. Vet inte så mycket om den ännu. Har knappt tid att läsa.

Tänkte bara passa på att dela med mig av något som fick mig att dra på smilbanden vid Örestads station i Köpenhamn härförleden. Eftersom det ryktas om nyval i Danmark, har de konservativa bestämt sig för att satsa lite på en reklamkampanj, med mottot ”Vi holder Danmark på sporet” – vilket ju passar bra som reklam på en tågstation. Hursomhelst; som framgår av bilden har någon lustigkurre vandaliserat/förbättrat reklamskylten så att det i stället står ”bolder Danmark på spåret”.

Om ni inte vet vad ”bolder” betyder… är jag rädd att ni blir tvungna att slå upp det. Det här är ett familjeforum.

Det här inlägget postades i bloggbild, Danmark, Danska valet, humor, sidospår. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *