Den liberala misantropen – Nu en centerblogg!

Ja, jag kan bekräfta att så är fallet. Länge har jag velat – än hit, än dit. Denna blogg startades mer eller mindre för att hjälpa mig själv att utreda vilket parti som är mest liberalt (i alla fall utifrån min egen definition), inför framtida partipolitiskt engagemang. Mitt arbete med bloggen, och den utveckling inom borgerligheten som ägt rum den sista tiden får mig att undra varför jag någonsin överhuvudtaget tvekade – svaret är ju uppenbart! Tack alla som hjälpt mig med denna diskussion, och inte minst ni som röstat i pollen. Den talar också sitt tydliga språk.

Som nybliven medlem i Centerpartiet Malmö, har jag engagerat mig i Lilla Torg-centern, med förhoppning om att vi kan driva på idéutvecklingen och göra ett framgångsrikt val 2010. Lilla Torgcentern är precis nybildat, och på måndag är det invigning och presskonferens. Jag uppmanar alla liberaler som kan att närvara! Det är öppet för allmänheten såväl som för pressen.

Invigningen börjar 11.30 på Hotell Rica vid stortorget i Malmö, nu på måndag den 29/10. Välkomna!

Eftersom jag nu trots allt är någon slags officiell representant för Lilla Torg-centern, ser jag det nu som rimligt att jag sopar bort all kvarvarande anonymitet från denna blogg (vill ni maila får ni dock fortfarande fråga snällt). Nu är det inget tomt snack längre. Martin Olsvenne heter jag. Angenämt!

Vi ses på måndag.

Även Federley skriver om detta, liksom Stureplanscenterns Christer Mellstrand och Lilla Torg Liberalerna (ingen relation).

Det här inlägget postades i Centern, Liberalism, Lilla Torgcentern, politisk "karriär", presskonferens. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *