Jag lär ha en dubbelgångare på partikanslit

Nu på dagens presskonferens blev jag för andra gången tagen för någon annan. En närvarande centerpartist menade sig ha sett mig på stämman i Kalmar, vilket jag förklarade var omöjligt, eftersom jag inte var medlem i partiet vid den tidspunkten. Ett liknande scenario utspelade sig även häromdagen med en annan centerpartist.

Jag insåg då att detta inte är någon tillfällighet, det finns verkligen någon inom partiet som är mig snarlik till utseendet. Jag undrar vem? Det spekulerades något om en pressekreterare i anslutning till Maud.

Fasen, nu när jag tänker efter är det ännu fler som trott sig ha sett mig där. Vad är detta? Det här kommer gräma mig något så vansinnigt.

Ge dig tillkänna, din stilige djävul!

Det här inlägget postades i politisk "karriär", sidospår. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *