Läs detta om Vaxholm!

Ibland är det lite jobbigare än vanligt, att inte ha tillgång till internetuppkoppling hemma (pga flytt) och heller inte ha tid att blogga ändå (av samma anledning). Ibland är det lite jobbigare än vanligt att inte kunna blogga, eftersom det sägs så mycket dumheter som bara skriker om att kommenteras. Till exempel absurda och fullständigt smaklösa jämförelser av en liberaliserad och rättvisare arbetsmarknad med institutionaliserad rasdiskriminering samt trafficking och sexslaveri. Ibland är det väldigt jobbigt att inte kunna kommentera såna saker.

Lyckligtvis finns det de som har möjlighet att göra det i ens ställe. Och att därtill göra det föredömligt. Bra skrivet Johan och Johan!

Det här inlägget postades i facket, Tokvänster. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *