Ekofascisterna slår till igen

Det finns människor som ser andra människor som ett problem. Ett problem som egentligen inte borde få existera. Vissa av dessa människor vill stifta lagar mot överdådigt barnafödande, som man kan läsa om hos Mattias Svensson.

Bakgrunden är förstås den vanliga: Människor belastar miljön. Lösning: Förbjud människor. Vår yttersta frihet – vår frihet att skaffa barn – är tydligen förhandlingsbar i ekofascisternas värld. Jag kallar dem för det, för det är vad de är. Det blir 2000-talets modeord, tro mig. Lägg det på minnet.

Tidigare har vi kunnat läsa om hur en kvinna, med sin mans uppmuntran, aborterade sitt foster på miljömässig grund och lät sterilisera sig – därför att det finaste man kan skänka moder jord är en människa mindre, inte sant?

Det är fascism. De är fascister. Fan ta dem.

Det här inlägget postades i ekofascism, Tokvänster. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *