Mailbomba Maria i Marieberg!

Det räcker inte att vi bloggar. Det räcker inte att vi startar facebook-grupper. Det spelar inte ens någon roll att Johan Norberg själv replikerar på sin blogg (efter att som vanligt ha förvägrats chansen att replikera på plats).

Andreas Malms lögner och smutskastning kommer ändå att stå oemotsagda även i fortsättningen på landets största morgontidning, och läsas av alla de människor som inte läser bloggar eller hänger på fejsboken. Bloggstorm (se nedan) har inte funkat. Kanske en mailstorm funkar. Gör istället som jag: Skriv till DN Kulturs redaktör Maria Schottenius, och kräv att Johan, Mauricio och Dilsa ska få chans att bemöta dessa lögnaktiga påhopp. Alla ni som läser detta, gör det! Be därefter era vänner att göra detsamma.

De av er som är prenumeranter (själv tillhör jag inte denna skara) kan gärna överväga om ni även vill lägga till uppsägning eller hot om uppsägning av prenumerationen. Annars vill jag föreslå följande mall:

Hej Maria,

Jag vädjar härmed till er att låta Johan Norberg, Mauricio Rojas och Dilsa Demirbag-Sten få chans att i papperstidningen bemöta den smutskastning som de utsatts för av er skribent Andreas Malm den 11/2. Det vore det enda publicistiskt hederliga att göra.

Vänligen,

NN

Ännu fler bloggare:

Federley, Johan Hedin, Ingerö, Erixon, Isobel, Alltid varför, Vassa Eggen, Johan Eriksson.

Uppdatering: Dilsa och Johan replikerar idag. Dessvärre undviker Malm att bemöta kritiken, bara för att återupprepa samma lögner.

Det här inlägget postades i DN Kultur, Johan Norberg, Mediakritik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *