Event i förrgår

Lilla Torg (c) har även tidigare hållit möten som varit öppna för allmänheten. Men aldrig i den skala som var i torsdags vid Lilla Torg. Ett 40-tal människor hade samlats för att höra på Fredrick Federley. Dessvärre drabbades Fredrick av förhinder och kunde inte komma, förstås till besvikelse för många. Lyckligtvis kunde vi vaska fram en annan gästtalare: Cristian Sjövind (stående, till vänster), som är grundare till företaget Jobb & Liv, vars affärsidé är att utgöra ett alternativ till facket.

Det var roligt att så många kom och att en bra diskussion uppstod. Vi räknar med många fler intressanta möten och event med Lilla Torg (c). Håll utkik på Lilla Torg-bloggen för dessa, eller maila Laszlo så lägger han till dig på maillistan. Från vår facebook-grupp skickar vi också ut meddelanden för framtida event, och där finns även fler bilder från i torsdags.

Även Tim skriver om eventet.

Jag rapporterar även om detta på Lilla Torg-bloggen, här.

Det här inlägget postades i Jobb och Liv, Lilla Torgcentern. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *