Vi har tydligen någon på insidan…

Kära läsare! Som ni säkert vet håller jag koll på er. Statistikverktyg hjälper oss bloggare att se hur många som läser våra inlägg, varifrån i världen ni gör det och om ni väljer att återvända till våra bloggar. I mitt fall är återvändofrekvensen glädjande god!


Tyckte bara att detta var en smula lustigt. Vi har en klart och tydligt liberal bloggsurfare på Svenska Spels kontor i Sundbyberg. Denne surfar från HAX:s blogg till min. Och inte nog med det – han/hon är inne och bloggsurfar klockan tjugo över tio på kvällen – en söndag!

Det kan bara betyda en sak, gott folk: Han/hon bränner midnattsoljan i färd med att nedmontera spelmonopolet – från insidan! Jag tror att jag talar för oss alla när jag säger: Kör hårt!

Det här inlägget postades i bloggande, Bloggen, humor, Spelmonopolet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *