Centerpartiet första Twingly-parti!

Idag börjar centerpartiet.se med Twinglylänkar, som första parti. Det är ett led i Centerpartiets strävan att bli det mest öppna partiet. Av samma anledning kommer vi senare att introducera kommentarsmöjligheter. Som bloggare och centerpartist är det nästan överflödigt att säga att det känns spännande!

Jag tror att detta kommer ha tre effekter:

1 Intresse för hemsidan:
Eftersom en ny dimension tillförs till hemsidan, ökar läsvärdheten på ett sätt som går bortom nyhetens behag.

2 Bloggare styr in trafik till hemsidan, vilket gynnar exponeringen för partiet. Krasst men förhoppningsvis sant.

3 Mindre monolog, mer dialog: Viktigast av allt, förstås. Vänsterpartister, centerpartister och alla andra kommer få komma till tals, direktlänkade från partiets hemsida. Väljarna gillar inte tillrättalagda budskap från partierna. De litar – let’s face it – inte på partierna. Här kan centerpartister både hålla med och invända i partiets olika förslag, och alla kan ocensurerade bemöta partiets utspel och nyheter.

Det kräver mod av ett parti att släppa kontrollen på det sättet.

Det här inlägget postades i bloggande, Centern, idéutveckling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *