Kastrup – Arlanda


Så var det dags igen. Ibland önskar jag att jag fick vara kvar hemma i Malmö en lite längre period. Men plikten kallar: Imorgon ska jag delta i ett möte med centeruppropet. Vi ska träffa delar av partiledningen för att försöka övertyga dem om att partiet inte står bakom ett ja till FRA. Jag tror att det dessutom – om man ska vara krass – är det enda sättet att rädda väljarsympatierna: att i detta läge visa att man lyssnar på medlemmarna ger oändligt större trovärdighet, än att senare tvingas agera kappvändare i den snåla opinionsvind som redan börjat blåsa. Jag kommer under alla omständigheter att fortsätta dokumentera utvecklingen här på bloggen.
Det här inlägget postades i Centern, centeruppropet, FRA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *