Nog! Nu!

Jag blir så matt. Bloggarna ska registreras. Anonymitet på nätet förbjudas. Avgifter införas (eller vadå?). Replikrätt regleras i lag. Detta är fruktansvärt. Jag hänvisar till det som skrivits av HAX, Erik, Hanna, Hans, m.fl. samt Christofer Fjellner i Expressen. Det som skrivs där motsvarar nämligen helt min egen ståndpunkt. Plus att jag inte har tid att skriva så mycket just nu.

Hänvisar också till det som jag själv skrivit i Hannas kommentarsfält (tack, för övrigt, Hanna för att du låter mig skriva i DITT kommentarsfält, som ingen annan än du har rätt att bestämma över):

”Hej och välkommen till Martin Olsvennes Frekvent Uppdaterade Hemsida (OBS! Inte en blogg!)”

Hur bra låter detta? Men kanske blir man tvungen… Vad de än inför kommer jag vägra. Jag vägrar betala, jag vägrar registrera, jag vägrar låta folk skriva på bloggen som jag inte vill ska skriva där. Det är min blogg, ingen annans. Ge fan!

2009 års nya ord: ”FUH”? Låter klatschigt – Lite som när man är ute och kutar i skogen och springer in i ett oväntat hinder som inte hör hemma där. Luften går ur en. Hmmm… inte en helt dålig liknelse…

Det här inlägget postades i Yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *