Jävla maskerade snorungar…

Ibland är jag glad att mina skattepengar inte går till Malmö. I ett tidigare inlägg uttryckte jag viss förståelse för Reepalus missnöje med att den svenska ”andelen” av de skattepengar vi öresundspendlare betalar till Danmark går till svenska staten, inte till vår boendekommun (Malmö i mitt fall). Fast ibland är man fan glad för det också, med tanke på de vansinnigheter som sossestyret i staden hittar på och som man därmed hade tvingats bidra till (på sätt och vis måste man genom Robin Hood-skatten ändå bidra tyvärr).

Nu har man nämligen lagt 2,5 miljoner av skattebetalarnas pengar på att bjuda in allsköns kommunister. Det är oklart vad vänsterkidsen gör i stan, utöver att irritera folk. Hittills har de hindrat offentliganställda från att komma till sina arbetsplatser och på så vis ytterligare förlängt handläggningstiden för asylsökande som väntar på uppehållstillstånd. Därefter har de stoppat förbipasserande på Gustav i protest mot Israel, och nu ska de ockupera en hittills icke namngiven gata. Protesterna som motiverar detta missbruk av folks livsmiljö lyder bland annat:

– Det är våld att hota att rycka ifrån folk deras inkomst om det [sic: skall nog vara ”de”, min anm] inte går till vuxendagis AUC, säger Filip.

– Jag skulle vilja äta bra ekologisk mat, men tvingas äta makaroner från Willys, jobba i åtta timmar, sen springa till nästa jobb och hinna plugga däremellan, säger Johnny.

Ja, kan vi inte bestämma att staten ska ordna så att livet blir lättare och allt inte är så jobbigt hela tiden? Och alla får äta makrobiotisk hälsokost istället för makaroner? Och alla får gratis pengar? Och alla bilar förbjuds och vi har 24/7 gatufest istället? Och alla får glass? Kan vi inte bestämma det allihop tillsammans? Ok, bra.

Vid vilken tid kan jag räkna med att min gata blir reclaimad förresten? Eller vågar ni er inte ut till medelklasskvarteren? Jävla maskerade snorungar.

Det här inlägget postades i Malmö, Tokvänster. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *