Erik funderar kring framtiden

Apropå det här med årets politiska blogg, hoppas jag att ni skänker en tanke till den oförtröttlige Erik Hultin – bara som en påminnelse om vad han uträttat under året. Idag skriver han om sina känslor inför partiet, och jag delar hans känslor. Jag delar även hans attityd till att försöka förändra, även om det kan kännas hopplöst emellanåt.

Vi har efterlyst en ideologisk vakthund i partiet och jag tror det behövs, egentligen i alla partier, någon som bevakar att medlemmarnas och väljarnas intressen försvaras. I FRA-frågan har CenterUppropet spelat den rollen under 2008, och kanske kan den rollen utvidgas under 2009 till en mer generell ”nagel i ögat” (eller vad man nu vill kalla det) då liknande värderingar och ställningstaganden hotas att bli överkörda. Den som lever får se.

Det här inlägget postades i Centern, centeruppropet, FRA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *