Malmölistan

I förrgår höll Centerpartiet i Malmö sin nomineringstämma. Listorna till kommun, region och riksdag skulle fastställas. Jag hade redan bestämt mig för att inte kandidera till riksdagen. Jag kan nog säga utan att därigenom binda mig till något löfte att jag kan tänka mig att göra det i framtiden. Men inte nu. Och jag vill inte stå på en rikdsagslista utan att föra en kampanj för att faktiskt komma in. Då kan det vara. Jag ställer heller inte upp i regionsvalet.

Däremot ställde jag upp på kommunlistan. Efter avslutad stämma stod det klart att mina partikamrater beslutat att placera mig på femte plats på listan, vilket jag tycker känns kul och jag ser det som ett förtroende från mina partikamrater. Det ska sägas att det är kompetenta namn som står före mig på listan, men jag skall hursomhelst vara aktiv i debatten och därigenom kampanja för att jag eller åtminstone någon annan på listan skall kunna få en plats i kommunfullmäktige. Jag kommer framöver fokusera ännu mer på händelser i och omkring Malmö här på bloggen.

Som profilfrågor i valrörelsen har Malmöcentern utsett miljö, mångfald och öresundsregionen, frågor som jag vill att vi driver i kommunfullmäktige.

Även listtvåan Erika Hedblom skriver, liksom sydsvenskan.

Det här inlägget postades i Centern, Kandidatur, Malmö. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *