Bassem Nasr lämnar politiken

På lördag hålls Malmöcenterns årsmöte, och då kommer valberedningen föreslå en styrelse där Bassem Nasr inte längre är ordförande. Han har nämligen meddelat att han tar en paus från politiken.

Detta berättade han för oss i styrelsen redan för några veckor sedan. Naturligtvis är det tufft att behöva byta ordförande inför en valrörelse, men Bassems motivering för bytet kan man inte gärna klaga på. En förändrad situation både professionellt och på familjesidan (han har blivit pappa) visar att det är det personliga engagemanget som håller upp kommunpolitiken, och kommer därför alltid vara beroende av hur människors liv ser ut. Jag kan själv bara uttrycka min tacksamhet för det arbete Bassem lagt ner och tycker det är trist att han slutar.

Läs mer hos Bassem själv, Erika samt sydsvenskan.

Det här inlägget postades i Centern, Malmö. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *