Nya bloggar

Och nu lite reklam.

Det har ju gått lite långsamt, minst sagt, med den där nya bloggdesignen som jag pratade om för några månader sedan. Den nya bloggen är visserligen live (typ), men har en temporär design som inte är den slutgiltiga, då denna alltså inte är klar ännu. Det har i sin tur flera orsaker, inte minst min egen tidsbrist och oförmåga.

En bidragande orsak är dessutom att den tänkte designern, min bror Daniel Olsvenne, varit upptagen bland annat med att designa folkpartisten Fredrik Malms nya blogg inför dennes omvalskampanj till riksdagen. Och den blev ju ganska tjusig faktiskt. Hoppas att min blir lika bra men det återstår ju att se. Ännu kommer den alltså inte se dagens ljus, men nu vet ni i alla fall varför. Alltför länge skall det väl inte dröja.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Nya bloggar

  1. Daniel Olsvenne skriver:

    Nä. Funkar långsamt och dåligt med mailbloggningen. Vi får kolla på det vid tillfälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *