Dagens citat…

…kommer från Johan Folin, som vickar på Svenskan nu under sommaren.

Under talet blev applåderna bara riktigt höga två gånger: när Mona Sahlin klargjorde att Socialdemokraterna aldrig kommer ge Sverigedemokraterna inflytande över politiken och lite senare när hon lovade skattesänkningar för pensionärerna. När socialdemokrater hyllar sin partiledare för att hon lovar skattesänkningar blir det tydligt var det politiska initiativtagandet finns någonstans. Alliansregeringen agerar; de rödgröna reagerar.

Ja, det känns som att alla Monas Sahlins försök att sätta agendan har misslyckats, och hon har förtvivlat svårt att framstå som visionär.

Det här inlägget postades i Mona Sahlin, Socialdemokraterna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *