Detta är *inte* ett test.

Sedan några dagar tillbaka, som flera av er säkerligen uppmärksammat, har min nya blogg varit online. Med en dryg månad kvar till valet gör jag nu därför en storstilad invigning. Som utlovat. Äntligen.

Utöver bloggen finns en kort presentation av mig, mina politiska åsikter (ett avsnitt som kommer utvecklas inom snar framtid) samt lite information om min kampanj för det kommande valet.

Jag vill passa på att tacka min bror Daniel Olsvenne som byggt designen!

Den gamla bloggen, som jag startade 2007, kommer jag inte längre uppdatera. Ni som länkar till den på era egna sajter får förstås gärna länka om hit istället, om ni fortfarande anser det jag skriver är läsvärt. Den som tycker att jag missat just hans eller hennes blogg i min länklista, är förstås välkommen att i sedvanlig ordning upplysa mig därom.

Nog sagt. Enjoy!

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *