Malmö årets miljökommun? Ett skämt!

Erika Hedblom är Malmöcenterns toppkandidat till kommun och riksdag. Idag har hon tillsammans med Ingemar Grimén (som också kandiderar till ovanstående) en debattartikel publicerad i Skånska Dagbladet där de går till hårt angrepp mot Ilmar Reepalus miljöpolitik och säger att utnämningen till årets miljökommun är ett skämt.

Hösten 2009 startade man det naturgaseldade Öresundsverket i Malmö hamn, detta har lett till en fördubbling av koldioxidutsläppen i kommunen vilket man inte angett i den undersökning som lett till utnämningen.

[…]

Ändå tar Reepalu glatt emot utmärkelsen utan några invändningar. Antingen saknar han logisk slutledningsförmåga och då är han olämplig för jobbet, eller så struntar han medvetet i situationen och då är det en skandal varav han således även då är han olämplig för jobbet.

Det här inlägget postades i Centern, Malmö, miljö. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *