Bloggande och mikrobloggande

Det har ju gått ett par år sen jag började blogga, 2007 var det närmare bestämt. Sen dess har ju en del hänt både i mitt liv och i omvärlden, inte minst på det tekniska området. I början bloggade jag infernaliskt om både stort och smått, men det har jag verkligen inte tid med nu – eller ork, för den delen! Många är de saker jag skulle vilja kommentera som får passera förbi utan kommentar. Det finns helt enkelt inte praktisk möjlighet att blogga så mycket som jag gjorde förr i tiden.

Kortare kommentarer på facebook är nu ett vanligare sätt för mig att reflektera och ventilera mina åsikter kring aktuella händelser, och det är en bra kanal på många sätt. Dock är det ju en kanal som är stängd för alla utöver mina bekanta, och det är ju inte positivt egentligen.

Därför har jag tänkt att börja twittra lite mer kring aktuella händelser i politik, ekonomi och annat skoj. För att det ska hända lite mer här på själva bloggen har jag dessutom lagt till en twitterwidget (säg det ordet snabbt fem gånger!) i sidofältet.

Enjoy, och följ mig förstås gärna på twitter om du vill delta i samtalet.

Bloggande är inte lätt nuförtiden.


Tweet

Det här inlägget postades i bloggande, Bloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *